Lymfmassage

Lymfmassage – storstäda kroppen

Lymfmassage kan hjälpa dig att avlägsna slaggprodukter som lagrats och även hjälpa kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde. Blockeringar kan uppstå i lymfsystemet pga ärr, intag av mediciner, stress, felaktig andning, rökning, för lite vätskeintag och dåliga matvanor. Genom massage stimuleras lymfmotoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket ger en friskare och smidigare vävnad. Lymfmassagen ser till så att vätska och slagg förs bort.

Med 90 minuters massage hinner vi gå mer på djupet. Lymfmassage kan avhjälpa – avlägsna överflödig äggvita – transportera överskott av vatten och upplösta ämnen från vävnadsvätskan till blodet – avspänning i musklerna – sömnproblem – celluliter – minska halten av stresshormonet kortisol dålig blodcirkulation – ödem – infektioner – slapp hud – öka cirkulationen kring ärrvävnad.

Boka din lymfmassage redan idag.

Läs gärna mer om lymfsystemet på https://www.lymfsystemet.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *